Top
Image Alt

Auro Oleum

Drage mame, upravo na vaš dan želimo vam osvijestiti koliko je smilje super i primjenjivo na dječici kod pojave raznih tegoba.

Hidrolat smilja možete koristiti kod raznih kožnih iritacija, a ima izvrsno djelovanje i kod pojave pelenskoga osipa. Djeca ga mogu i grljati kod upale grla, pojava afta ili bilo kakvih problema s usnom šupljinom. Možete im raditi i obloge od hidrolata te tretirati oštećenu ili iziritiranu kožu.

Također, danas sve češće čujemo kako se brojna djeca bore i s pojavom atopijskoga dermatitisa. Hidrolat smilja ublažit će i te tegobe, a za još bolje i jače djelovanje koristite eterično ulje smilja, čisto (svega jedna kap) ili razrijeđeno nekim biljnim uljem/kremicom. Učinak je nevjerojatno brz, a smilje smiruje upale, ublažava svrbež i štiti kožu.

Svi već znamo da je eterično ulje smilja ulje koje svaka kućna ljekarna treba imati, stoga podsjećamo i na super brzi učinak smilja kod modrica, ogrebotina ili krasta koje vaši mališani mogu zadobiti u igri. Ne zaboravite i na primjenu smilja u aromaterapiji, odnosno kod inhalacija kada će raščistiti dišne putove.

Okrenite se prirodi i birajte Auro Oleum organske proizvode za svoje najmilije – učinak je zagarantiran!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.