Top
Image Alt

Auro Oleum

Imamo jednu super ponudu za sve koji se bave prirodnom kozmetikom i ljekovitim biljem – postanite dijelom Auro Oleum blog zajednice! Voljeli bismo vam putem naše web stranice pružiti priliku za predstavljanje te istovremeno stvoriti aktivni krug suradnika. Postoji veliki broj vas čiji rad u području prirodne kozmetike i ljubavi prema ljekovitom bilju pratimo i podržavamo, a možda nemate svi priliku (osim putem društvenih mreža) izraziti svoje vrijedno znanje, iskustvo i misli.

Dopisništvo na Auro Oleum blogu je za vas u potpunosti besplatno! Jedini uvjet je da se dotičete tema vezanih uz ljekovito bilje s kojim radimo – smilje, gospina trava i stolisnik. Pišite o njihovim učincima, primjenama, recepturama, blagodatima korištenja i sličnim temama, dajte mašti na volju! Mi nudimo lekturu, prijevod na engleski jezik i popratne vizuale (mogu i vaše željene fotografije).

Koje su prednosti dopisništva na Auro Oleum blogu? Međusobno povezivanje i podrška, prilika za izraziti svoje misli i znanje, besplatan kanal promocije, osvješćivanje o prednostima korištenja prirodne kozmetike i ljekovitoga bilja te približavanje brojnih primjena ljekovitoga bilja (izrade krema, sapuna, macerata, recepture, učinci i sl). Članci se mogu onda zajednički dijeliti i promovirati, a sve u cilju osvješćivanja ljudi o prednostima korištenja proizvoda od ljekovitoga bilja i brojnih primjena.

Ukoliko ste zainteresirani, javite nam se sa svojim prijedlogom na auro.oleum@gmail.com.

Povežimo se i stvarajmo zajedno!

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.