Top
Image Alt

Auro Oleum

Blog

Dragi naši,

dobrodošli na službenu Auro Oleum internetsku stranicu! S nestrpljenjem smo dočekali objaviti ju jer je to još jedan veliki korak za našu malu tvrtku u prvoj godini poslovanja. U biti, ovo nije službeno prva godina poslovanja jer priča oko začetka i osnutka Auro Oleum tvrtke seže još u 2016./2017. godinu kada su započeli radovi na pripremi terena i formiranju naše plantaže smilja na otoku Krku, a prvu berbu smo odradili 2018. godine. No, u jesen 2020. godine odlučili smo podignuti naše poslovanje na novu razinu i orijentirati se na maloprodaju, razvoj proizvoda i brenda.

Auro Oleum tim čini mladi par iz Rijeke koji predano radi na svemu što vam nudi i na svemu što vidite da proizlazi iz naše male obiteljske tvornice, a kada od djetinjstva odrastate okruženi prirodom i od malih nogu nesvjesno prikupljate znanje o raznom ljekovitom bilju, jedno je sigurno – ljubav i poštovanje prema prirodi i biljkama u vama rastu od najranijih dana.

Prisjećamo se, tako, odrastanja u okolici Rijeke kada smo skupa s vrijednim rukama naših baka brali razno bilje, učeći o njegovim ljekovitim svojstvima i brojnoj primjeni. Život nas odvede u raznim smjerovima, no ono što nas istinski veseli i ispunjava uvijek na kraju pronađe svoj put i mjesto. Upravo tako započela je i priča o Auro Oluemu, maloj obiteljskoj tvrtki iz Hrvatske koja se bavi uzgojem smilja, a svoje vrijednosti gradi upravo na ljubavi i poštovanju prirode i onoga što nam ona daje.

Otoku Krku je zbog njegove osobitosti još u antici dodijeljen naziv Zlatni otok. Upravo na tom Zlatnom otoku nalazi se i naša plantaža za uzgoj smilja – biljke koja s ponosom nosi epitet  besmrtnosti, biljke koja je u zadnjih nekoliko godina stekla kultni status kada je riječ o njezi kože i anti age učinku, biljke za koju se kaže da je tekuće zlato Mediterana

Božanstveni miris smilja, slojevit i iznimno parfemski, davno je potaknuo ljude na njegovu kozmetičku uporabu. Kao i kod svih biljaka, miris mu potječe od njegova eteričnoga ulja za koje se smatra da je jedno od najcjenjenijih i najskupljih na svijetu. Auro Oleum proizvodi 100% prirodno i organsko eterično ulje i hidrolat smilja. Našu ponudu nedavno smo upotpunili s još dva proizvoda nastala od ljekovitoga bilja koje raste na našem polju. Riječ je o gospinoj travi i stolisniku od kojih smo izradili macerat i tinkturu.

Nadamo se da ćete uživati u sadržaju naše internetske stranice koja nudi i uslugu Trgovine (Webshop), stoga naše proizvode od sada možete kupovati i na taj način. Trudit ćemo se stvarati zanimljivi sadržaj na blogu kako bismo vam dodatno predstavili i dočarali sve blagodati korištenja i brojne primjene naših proizvoda.

Priuštite si ovu čaroliju u bočicama. Već samim mirisom neka naše eterično ulje i hidrolat smilja u vama probude sjećanja na topla, duga i sunčana otočka ljeta, miris pokošene trave i prirodu u njenoj najboljoj varijanti, satkanoj u bočicama Auro Oleum proizvoda. Naglasite svoju prirodnu ljepotu i prepustite se blagodatima smilja!

Hvala,

vaš Auro Oleum tim

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.